8نامزد رياست جمهوري يازدهم را بيشتر بشناسيد + بیوگرافی
به گزارش حوزه سهند، شب گذشته وزارت کشور با انتشار بیانیهای اعلام کرد در اجرای ماده 60 قانون انتخابات ریاست جمهوری اسامی نامزدهای انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران که صلاحیت آنان مورد تایید شورای محترم نگهبان قرار گرفته است، به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر اعلام میشود:
2- "سعید جلیلی"
3- "محسن رضایی"
4- "حسن روحانی"
5- "محمدرضا عارف"
6- "محمدباقر قالیباف"
7- "محمد غرضی"
8- "علی اکبر ولایتی"
سعید جلیلی، متولد سال 1344 در شهرمقدس مشهد (منطقه طلاب)؛ تحصیلاتش را تا مقطع دكتری علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق علیهالسلام به پایان رسانده و مسلط به زبانهای عربی و انگلیسی است.
وی در زمان جنگ ایران و عراق به عنوان نیروی بسیجی بارها در جبهههای جنگ حضور یافت.
جليلي در دیماه سال ۱۳۶۵دیدهبان لشگر نصر خراسان بود كه در عملیات كربلای ۵ از ناحیه پا مجروح شد و در بیمارستان صحرایی منطقه شلمچه به دلیل فقدان امكانات و وضعیت اورژانسی پای راست خود را از دست داد. جلیلی پس از آن در واحد تداركات لشكر به خدمت پرداخت.
وي در بازگشت از جبهههای حق علیه باطل، رساله دكترای خود را با عنوان "اندیشه سیاسی در قرآن" در خصوص سیاست خارجی اسلام به رشته تحریر درآورد؛ رسالهای كه پروفسور حمید مولانا، در مقدمهای كه بر آن نوشت، به تجلیل از شخصیت این دانشآموخته اقدام كرد. این رساله در كشور لبنان نیز به زبان عربی ترجمه و منتشر شده است.
جلیلی، در سال 68 به وزارت امور خارجه رفت و پس از یك دوره 2 ساله، ریاست اداره بازرسی وزارت خارجه را بر عهده گرفت. مناصب جلیلی در وزارت امور خارجه عبارتند از:
۱۳۷۰: رئیس اداره بازرسی وزارت خارجه
۱۳۷۶: معاون اداره اول آمریکا در وزارت خارجه
۱۳۷۹: مدیر بررسیهای جاری دفتر رهبری
۱۳۸۴: معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
در دوم خرداد 76 به اداره آمریكای وزارت خارجه منتقل شد و معاونت این اداره را بر عهده گرفت.
در سال 80 نیز به دفتر مقام معظم رهبری رفته و در سمت مدیریت بررسیهای جاری دفتر رهبر انقلاب به ادامه خدمت پرداخت.
جلیلی كه پس از انتخابات سوم تیر به عنوان گزینه مطرح و مورد نظر رئیسجمهور برای تصدی وزارت امور خارجه مطرح بود، بنا به پارهای مصالح عهدهدار مهمترین معاونت وزارت خارجه، معاونت اروپا و آمریكا شد. ضمن آنكه در طول این دوره، ارتباط علمی خود با نهاد دانشگاه را قطع نكرده و به تدریس در دانشگاه ادامه داد.
شايد بتوان جليلي را یكی از رویشهای ارزشمند انقلاب اسلامی در عرصه دیپلماسی كشور دانست که این شكوفایی جز در سایه تعهد، تخصص و تفكر انقلابی به دست نیامده است.
وي در ۳۰ سالگی به ریاست اداره بازرسی وزارت امور خارجه برگزیده شده و تا سال ۱۳۷۵ رئیس این اداره باقی ماند.
پس از آن تا سال ۱۳۷۶ همزامان با رياست جمهوري سيد محمد خاتمی به عنوان معاون اداره اول آمریکا در وزارت امور خارجه فعالیت کرد.
در مهرماه ۱۳۸۶، غلامحسین الهام، سخنگوی دولت محمود احمدینژاد، با اعلام خبر استعفای علی لاریجانی، سعید جلیلی را به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی معرفی کرد. پس از آن رهبر فرزانه انقلاب در تاریخ هشتم تیرماه ۱۳۸۷ طی حکمی جليلي را نماینده خود در شورای عالی امنیت ملی معرفی کرد. وي در این مدت به همراه علی لاریجانی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی در برخی مذاکرات با خاویر سولانا حضور داشت.
"غلامعلی حدادعادل"، روز نوزدهم ارديبهشت 1324 در تهران متولد شد.
وي داراي مدرك ديپلم رياضي از دبيرستان علوي، ليسانس فيزيك از دانشگاه تهران، فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه شیراز، فوق ليسانس و دكتراي فلسفه از دانشگاه تهران است.
همچنين حداد عادل از سال 1351 تا 1357 نزد استاد شهید مرتضی مطهری در رشته فلسفه اسلامي تحصيل كرده است.
حداد عادل سه فرزند دختر و يك فرزند پسر دارد.
وي عضو هیئت علمی گروه فلسفه دانشگاه تهران، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، مدیر عامل بنیاد دایره المعارف اسلامی، مشاور عالی مقام معظم رهبری، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، عضو هیأت امنای بنیاد ایران شناسی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماينده مردم تهران در دوره نهم مجلس شوراي اسلامي است.
حداد عدال نماينده تهران در مجلس دوره ششم، هفتم و هشتم و رئيس مجلس شوراي اسلامي دوره هفتم نيز بوده است.
تأسیس المپیادهای دانش آموزی کشور و دبیرستانهای پسرانه و دخترانه فرهنگ از فعاليتهاي حدادعادل در حوزه علمي و فرهنگي است.
همچنين حداد عادل در سال 1387 جایزه دانشمند برجسته جهان اسلام را از موسسه فرهنگی هنری سازمان کنفرانس دريافت كرده است.
"محسن رضایی" در شهریور 1333 و در هنگامه کوچ پائیز عشایر بختیاری در خانوادهای مذهبی و دوستدار اهل بیت (علیهم السلام) به دنیا آمد.
دوران کودکی و نوجوانی را در شهر نفتخیز مسجدسلیمان گذراند و به کمک چند تن از همسالانش، انجمن مذهبی «دین و دانش» را در مسجد جامع چشمه علی بنیان نهاد، پس از به پایان رساندن تحصیلات ابتدایی و بخشی از تحصیلات متوسطه در دبیرستان سینای مسجدسلیمان، با رتبه نهم در آزمون ورودی هنرستان صنعتی شرکت ملی نفت ایران در اهواز پذیرفته شد و در سال 1348 به این شهر رفت و در محله خزعیله یا سچّه ساکن شد.
مبارزه سیاسی فرهنگی با رژیم شاه را از ترم دوم هنرستان صنعتی آغاز کرد و در حالی که خود را برای شرکت در کنکور دانشگاهها آماده میکرد، در رابطه با این فعالیتهای سیاسی توسط ساواک اهواز بازداشت شد و مورد شکنجه و بازجویی قرار گرفت.
در سال 1352 و در 17 سالگی، پس از پنج ماه زندان انفرادی و یک ماه حبس در بند عمومی زندان آخراسفالت اهواز، دور جدیدی از فعالیتهای سیاسی خود را آغاز کرد؛ و توانست همزمان با تکمیل تحصیلات خود در هنرستان صنعتی شرکت ملی نفت ایران، اقدام به گسترش تشکیلات اولیه کرد.
این حرکت روبه رشد پس از برقراری ارتباط با مبارزان شهرهای خرمشهر، دزفول و تهران، منجر به تشکیل یک گروه منسجم با مشی پارتیزانی و چریکی شد که به زودی و با الهام از آیات 172 و 173 سوره مبارکۀ صافّات (انّهم هم المنصورون و انّ جندنا لهم الغالبون)، جمعیت منصورون نامیده شد.
درسال 1353 پس از قبولی در رشته مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت به تهران آمد و در محله نارمک ساکن شد.
وي در همین سال ازدواج کرد و در کنار مبارزه و تحصیل دانش، در بخش مهندسی «طراحی پایه» کارخانجات ارج و ایران تایر، مشغول به کار شد.
با شدت گرفتن فشار پلیس سیاسی شاه (ساواک) بر گروههای چریکی، ناچار شد دانشگاه و کار صنعتی را رها کند و زندگی مخفی را در پیش گرفت و در فاصله سالهای 1353 تا 1357 به کادرسازی و گسترش تشکیلات جمعیت منصورون همت گمارد تا شاخههای تشکیلات در 7 استان و 17 شهرستان مهم کشور راه اندازی شود.
در آستانه پیروزی انقلاب و ورود امام خمینی (ره) به میهن، جمعیت منصورون به عنوان بزرگترین گروه چریگی طرفدار حضرت امام (ره) و روحانیت (به همراه گروه توحیدی صف و گروه موحدین) وظیفۀ حفاظت از جان حضرت امام (ره) را برعهده گرفت.
در سال 1358 که به پیشنهاد استاد شهید مرتضی مطهری، 7 گروه مسلح مسلمان با یکدیگر ادغام شدند تا بازوی مسلحی برای حفاظت از انقلاب نوپای اسلامی باشند، وي از سوی گروه منصورون به عضویت شورای مرکزی «سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی» در آمد.
عضویت وي در این سازمان بیش از 3 ماه به طول نیانجامید و در خرداد 1358 با حمایت حضرت امام(ره) واحد اطلاعات و بررسیهای سیاسی را در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بنیان نهاد و به عضویت شورای فرماندهی سپاه درآمد.
در شهریور 1360 از سوی حضرت امام خمینی(ره) به فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (به عنوان پنجمین فرمانده کل سپاه) منصوب شد و در دوران پرافتخار هشت سال دفاع مقدس، فرماندهی سپاه اسلام را برعهده داشت.
در دوره تصدی فرماندهی کل سپاه پاسداران، سازمان رزم سپاه را طرح ریزی کرد و به فرمان حضرت امام(ره)، سپاه را به 3 نیروی زمینی، دریایی و هوایی مجهز کرد و توانست سپاه را در قالب 5 نیرو سازماندهی کند.
در این دوره همچنین اقدام به تأسیس 2 دانشگاه امام حسین (علیه السلام) و بقیه الله (عجل الله فرجه) کرد و به منظور بهره گیری از ظرفیت یگانهای مهندسی سپاه برای کمک به دولت در اجرای طرح های عظیم سازندگی کشور، خود شخصاً فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء را برعهده گرفت.
وی که تحصیلات دانشگاهی خود را در سال 1353 رها کرده بود، پس از برقراری صلح، ضمن تغییر رشته از مهندسی مکانیک به اقتصاد، مقطع کارشناسی را در دانشگاه تهران گذراند.
تحقیق جامع رضايي در مقطع کارشناسی در سال 1371 و در قالب یک کتاب به چاپ رسیده است.
در مقطع کارشناسی ارشد اقتصاد، مطالعات خود را بر روی سیاستهای پولی و بانکی متمرکز کرد و موضوع رسالۀ علمی خود را در این باره برگزید.
در شهریور 1376 پس از قبول استعفای وی توسط رهبر انقلاب، از سوی ایشان به عنوان «دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام» منصوب شد و مطالعات اولیه برای تنظیم سند چشم انداز 20 سالۀ ایران را آغاز کرد.
وی با تکمیل تحصیلات خود در مقطع دکتری اقتصاد دانشگاه تهران، عهده دار مسئولیت ادارۀ کمیسیون اقتصاد کلان مجمع تشخیص مصلحت نظام شد.
رسالۀ دکتری وی که در سال 1379 نگاشته شده، در قالب یک کتاب منتشر شده است.
وی همچنین با پذیرفتن مسئولیت کمیسیونهای تخصصی سند چشم انداز 20 ساله، سیاستهای کلی نظام در جذب سرمایه گذاری خارجی و سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی، کوشیده است تا از تجارب و دیدگاه ژهای مدیریتی و اقتصادی خود برای سیاست گذاری بلندمدت کشور در حوزههای مختلف استفاده کند تا ایران اسلامی به جایگاهی مناسب برای زندگی شایستۀ ایرانیان برسد.
رضايي در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۴ با شعار انتخاباتی "دولت عشق" حضور یافت، اما دو روز پیش از برگزاری انتخابات کنارهگیری خود را اعلام و در بیانیهای که او در آن زمان منتشر کرد، دلیل کناره گیری خود را جلوگیری از پراکندگی آرای مردم در اثر کثرت نامزدها عنوان کرد.
رضایی همچنين یکی از نامزدهای دوره دهم ریاست جمهوری نیز بود وی در بین نامزدهای رسمی انتخابات، آخرین فردی بود که به صحنه وارد شد. رضايی با ایده «دولت ائتلافی» و بصورت مستقل وارد انتخابات شد؛ وی نفر سوم از بین کاندیداهای چهارگانه شد.
وي سرانجام در 14 اسفند ماه 91 در جمع مردم شهرستان ديواندره کانديداتورياش را در انتخابات به صورت رسمي اعلام کرد تا به شايعات پايان دهد.
وي در جمع مردم دیواندره اظهار داشت: پیشنهاد شده بود در تهران کاندیداتوری خود را اعلام، تا از امکانات وسیع رسانهای استفاده کنم اما با اعلام کاندیداتوری در این شهر ، بر رویکردم نسبت به پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور و حل مشکلات مردم تاکید میکنم.
مروري بر چند مواضع انتخاباتي رضايي:
هنوز توليد ملي را فتح نكردهايم/ در ايران اسلامي يك فقير هم نبايد باشد
دولت آینده باید وضعیت اقتصادی را سامان بخشد
"حجتالاسلام حسن روحانی" متولد 21 آبان 1327در شهر سرخه (استان سمنان)، دارای دکترای حقوق و سابقه تحصیل در حوزه علمیه قم در حد اجتهاد؛ نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، نماینده مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری و رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام است.
روحاني فعاليتهاي انقلابي خود را در سال 1341 آغاز کرد.
وي نخستین بار در سال 1343 دستگیر شد و در طول مبارزه بارها دستگیر و "ممنوعالمنبر" گردید.
روحانی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی دردوره چهارم و دوره پنجم و دبیر شورای عالی امنیت ملی از سال 1368 تا 1384 بوده است.
وي در این سمت، رئیس تیم هستهای و مذاکرهکننده ارشد ایران با سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و انگليس در موردبرنامه هستهای ایران بود.
کانديداي يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، در فاصله سالهای 1348 تا 1351 در کنار تحصیل درسهای حوزوی موفق به اخذ لیسانس حقوق از "دانشگاه تهران" شد.وی در سال 1357 برای ادامه تحصیلات به انگليس رفت و در آنجا به ترتیب درجه فوق لیسانس حقوق عمومی و دکترای حقوق اساسی را از "دانشگاه گلاسگو" گرفت.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی، پس از پیروزی انقلاب مسئولیتهای مختلفی را بر عهده گرفت. روحاني در پنج دوره قانونگذاری به عنوان نماینده مجلس شورای اسلامی و در دورههای اول و دوم به عنوان رئیس کمیسیون دفاع و در دورههای چهارم و پنجم به عنوان رئیس کمیسیون سیاست خارجی و نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی حضور داشت.
وي همزمان از سال 1362 تا 1364، در سمت معاونت فرماندهی جنگ و از سال 1364 تا سال 1367 در سمت رییس "ستاد قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء"، در دوران جنگ فعالیت داشت.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی دردوره چهارم، در طي سالهاي 1365 تا 1370، "فرماندهی پدافند هوایی کل کشور" را بر عهده داشت.
عضو هیأت امنای دانشگاه تهران و منطقه شمال از سال 1374 تا سال 1378 و عضو شورای سرپرستی صدا و سیما از سال 1359 تا سال 1362 از دیگر مسوولیتهای حسن روحاني در دوران پس از انقلاب بوده است.
اگر چه روحانی به صورت همزمان به فعالیتهای علمی اشتغال داشته، اما حضور مستمر وی در دانشگاه، موجب دوری او از مسئولیتهای کلیدی نبوده و روحانی با تصدی 16 ساله مسئولیت دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی در یکی از حساس ترین مقاطع تاریخی مسئولیت پرونده هستهای کشورمان را بر عهده داشت.
پس از تشکیل "دولت محمود احمدینژاد"، مسئولیت پرونده هستهای به علی لاریجانی واگذار شد و روحانی که همچنان در "مقام نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی" قرار دارد، با نگارش کتاب "امنیت ملی و دیپلماسی هستهای" به ثبت خاطرات خود از دوران مسئولیتش در شورا و پیگیری پرونده هستهای پرداخت.
"شیخ دیپلمات" در انتخابات میاندورهای سومین دوره مجلس خبرگان رهبری 1378از حوزه انتخابیه استان سمنان به نمایندگی مجلس خبرگان رهبری برگزیده شد. وي در سال ۱۳۸۵ هم به عنوان نماینده تهران به عضویت این شورا برگزیده شد. همچنین از سال 1371 تاکنون رییس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده است.
شايان ذکر است، حسن روحاني در 22 فروردین 1392، با شعار "دولت تدبیر و امید" برای انتخابات ریاست جمهوری رسماً اعلام کاندیداتوری کرد.
"محمد رضا عارف" در سال 1330 در خانوادهای مذهبی در شهر یزد به دنیا آمد و در فرهنگ دینی و علمی این شهر مذهبی پرورش یافت.
پدر وي حاج میرزا احمد عارف یکی از بازاریان اصیل و سرشناس و از چهرههای مذهبی. مردمی و محبوب یزد و همچنین از خادمین شهیر حضرت سیداشهدا است که مجالس روضه خوانی و روشنگری منزل وي در شهر یزد که در سالهای قبل و بعد از انقلاب به عنوان پایگاه دانشجویان، دانشگاهیان و فرهیختگان انقلابی یزد و کشور به شمار میآمده است.
عارف پس از کسب رتبه اول ریاضی کشور در سال 1348 با اخذ دیپلم ریاضی در سال 49 وارد دانشکده فنی دانشگاه تهران و در سال 1354 با کسب معدل 91 /3 و رتبه اول فارغ التحصیل شد. در دوران تحصیل در دبیرستان و دانشگاه درکنار نیروهای مسلمان و انقلابی ضمن فعالیت و مبارزات سیاسی ـ مذهبی به تبلیغ اندیشه امام خمینی (ره) و توزیع رساله معظم له پرداخت.
در سال 1352 توسط کمیته مشترک ضد خرابکاری ساواک دستگیر شد.
وي با استفاده از بورس تحصیلی دانشگاه صنعتی اصفهان برای ادامه تحصیل عازم آمریکا شد و در سال 1355 مدرک فوق لیسانس مخابرات با معدل کامل 4 و در سال 1359 مدر ک دکترای برق رااز دانشگاه استانفورد نیویورک دریافت کرد.
عارف پس از پیروزی انقلاب اسلامی سمتهای مختلفی را در شرکت مخابرات، وزارت فرهنگ وآموزش عالی و دانشگاه تهران عهده دار شد و از شهریور 1376 تا خرداد 1379 به عنوان وزیر پست و تلگراف و تلفن سپس به عنوان رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و در نهایت از سال 1380 تا 1384 به عنوان معاون اول خاتمی و دولت اصلاحات انجام وظیفه کرد.
وي همچنین استاد درجه یک دانشگاههای صنعتی شریف، تهران و صنعتی اصفهان با هدایت بیش از 40 پایان نامه دکترا و فوق لیسانس، تدریس در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا 5 درس کارشناسی و 6 درس تحصیلات تکمیلی و نظریه پرداز مطرح شبکههای مخابراتی که یک شبکه جهانی هم به نام ایشان "Aref" ثبت شده است، میباشد.
عارف در راه اندازی دکترای برق در دانشگاههای تربیت مدرس، صنعتی اصفهان، دانشگاه یزد و ... نیز نقش داشته است.
وي همچنین چند سالی را به صورت افتخاری و با توجه به علاقهای که به مردم و فرهنگ اصفهان دارد در دانشگاه صنعتی این شهر به تدریس، پژوهش و خدمت به علم، فرهنگ و دانشجویان و دانشگاهیان این خطه از مملکت پرداخته است.
ترجمه 3 کتاب تخصصی که یکی از آنان بعنوان کتاب سال 1369 معرفی شد و تالیف و یا ارائه بیش از 40 مقاله علمي را ميتوان از جمله افتخارات علمي وي عنوان کرد.
عارف قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در برگزاری جلسات مذهبی مشارکت داشت و عضو انجمن اسلامی دانشجویان در آمریکا و کانادا 1354 تا 1359 بوده است.
وي بعد از پیروزی انقلاب اسلامی معاون شرکت مخابرات در سالهاي 1359 تا 1360 ، سرپرست شرکت مخابرات، معاون دانشجویی وزارت فرهنگ و آموزش عالی 1361 تا 1362، معاون آموزش وزارت فرهنگ و آموزش عالی 1361 تا 1362، قائم مقام وزارت فرهنگ و آموزش عالی، معاون آموزشی وزارت فرهنگ و آموزش عالی 1362 تا 1363، مشاور آموزشی،قائم مقام وزیر در هیات های ممیزه 1369 تا 1376، رییس دانشگاه تهران 1373 تا 1376، وزیر پست و تلگراف و تلفن از سال 1376 تا خرداد 1379 ، معاون رییس جمهور و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ازسال 1379 تا شهریور 1380 ، معاون اول دولت اصلاحات را برعهده داشته است.
حمیده مروج همسر محمد رضا عارف پزشک متخصص پوست است، وی پیش از این درباره چگونگی ازدواجش با عارف گفته بود: قبل از انقلاب دکتر عارف دبیر انجمن اسلامی ایران در آمریکا و از فعالان سیاسی بود. دکتر عارف نامهای به انجمنهای ایران مینویسد که در آن خواسته بود دختری را برای ازدواج با او معرفی کنند و ویژگیهای همسرش از جمله این بود که همشهری او یعنی یزدی باشد.
عارف در 28 اسفندماه 91 با شعار انتخاباتي معیشت، منزلت و عقلانیت براي يازدهمين دوره انتخابات رياستجمهوري رسما اعلام کانديداتوري کرد. (مشروح خبر را
پس از این مکاتبه با انجمنهای اسلامی دانشجویان، حمیده مروج که در آن زمان ۲۱ ساله بوده و تمام ویژگیهای مورد نظر دکتر عارف را داشته به او معرفی میشود و با هم ازدواج میکنند.
حاصل ازدواج محمدرضا عارف و حمیده مروج سه فرزند پسر است.
خانم مروج میگوید وقتی برای خرید به مغازهای میرویم دکتر عارف داخل مغازه نمیآید و من خودم به تنهایی تمام خریدها را انجام میدهم، حتی کفش و لباس ایشان را هم خودم میگیرم، چون ایشان نمیخواهند با فروشندگان مواجهه شوند.
مروري بر چند مواضع انتخاباتي عارف
اگر آيتالله هاشمي دقيقه 93 هم ثبتنام کند خوشحال ميشوم و کنار ميکشم
تورم را یک رقمی میکنم/ اصلاحطلب هنجارشکن نیست
سید محمد غرضی در سال ۱۳۲۰ در اصفهان، متولد شد.
غرضی بعد از گذراندن تحصیلات ابتدایی و متوسطه در سال ۱۳۴۰، به دانشکده فنی دانشگاه تهران راه یافت و موفق به دریافت درجه فوق لیسانس در رشته الکترونیک شد.
وی در سالهای ۱۳۴۶ و ۱۳۴۷ برای گذراندن دورههای تخصصی انتقال و توزیع نیروی برق، عازم فرانسه شد.
غرضی، در سال ۱۳۵۰، به دلیل مخالفت با برنامههای رژیم منحوس پهلوی به زندان افتاد و از سال ۱۳۵۳، زندگی سیاسی خود را آغاز کرد و در سال ۱۳۵۵، برای ادامه مبارزات به خارج از کشور رفت و مدتی را در نجف اشرف به مبارزه ادامه داد.
وی، پیش از ترک کشور، به عضویت سازمان مجاهدین خلق ایران در آمده بود. از آن پس، تا رفتن حضرت امام خمینی(ره) به پاریس و بازگشت ایشان به ایران، همراه امام(ره) بود.
غرضي پس از پیروزی انقلاب ایران سمتهای مختلفی را در سپاه پاسداران، استانداری کردستان و استانداری خوزستان عهدهدار شد.
وي در دولت میرحسین موسوی وزیر نفت و در دولت اکبر هاشمی رفسنجانی وزیر پست، تلگراف و تلفن بود.
سید محمد غرضی همچنين نماینده دوره اول مجلس شورای اسلامی بوده است.
وي 19 ارديبهشت 1392 با حضور در ساختمان وزارت کشور برای کاندیداتوری در انتخابات یازدهمین دوره ریاستجمهوری ثبتنام کرد.
"محمدباقر قالیباف" در شهریورماه سال ١٣٤٠ در شهر ییلاقی طرقبه در خانوادهای مذهبی متولد شد.
پدر وی از کسبه قدیم و از معتمدان دیار خود بود. وضعیت متوسط زندگی باعث شد تا قالیباف از همان ابتدا و در ایام فراغت از تحصیل به کار و کسب درآمد هم اهتمام ورزد.
اولین حضور اجتماعی وی در سن ١٦ سالگی و با حضور در سخنرانیهای شهید کامیاب، آیتالله خامنهای، شیخ علی تهرانی، شهید هاشمینژاد و شهید دیالمه در مساجد بزرگ مشهد از جمله کرامت، امام حسن مجتبی(ع) و موسی الرضا(ع) رقم خورد.
یافتههای وی در این منبرنشینیها و فضای پر تلاطم آن روزهای انقلاب که با مطالعه کتابها و اعلامیههای مختلف همراه بود سمت و سوی فکری قالیباف را شکل داد.
باورهای دینی ایجاد شده در ایشان باعث شد تا به کمک چند تن از هم کلاسیهای دبستانی، انجمن اسلامی دانش آموزان را راهاندازی کنند که این انجمن هسته اولیه انجمن اسلامی دانش آموزان خراسان و بعد کشور شد.
در همین ایام (سال ١٣٥٦) بود که زلزله طبس روی داد. این حادثه مقارن با زمانی بود که رژیم پهلوی بیشتر به فکر سرکوب انقلابیها بود تا کمک به زلزلهزدهها، بدین ترتیب مردم خود دست به کار شدند و دکتر قالیباف کمکهای مردم مشهد را جمع کرد و به طبس برد. قابلیتهای وی در انجام این کار به حدی بود که در شورای ساخت طبس، عهده دار ساخت قسمتی از این شهر شد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ١٣٥٧ تحرکات گروههای مخالف داخلی به اوج خود رسیده بود به طوری که انقلاب نیاز به پاسداری داشت؛ بدین ترتیب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان حضرت امام خمینی(ره) شکل گرفت و بلافاصله جنگ تحمیلی آغاز شد. بدین ترتیب قالیباف نوجوان در سال ٥٨ و در سن ١٨ سالگی وارد جبهه شد و به دلیل قابلیتهایی که از خود نشان داد در سال ١٣٦١به عنوان فرمانده تیپ امام رضا (ع) و یک سال بعد در جایگاه فرمانده لشکر ٥ نصر خراسان انتخاب شد.
خطبه عقد قالیباف نیز یک سال بعد و در سال ١٣٦٢ توسط امام خمینی (ره) خوانده شد که حاصل این ازدواج ٣ فرزند است.
قالیباف به همراه لشکر ٥ نصر در اغلب عملیاتهای دوران دفاع مقدس در کنار شهیدان سرافرازی همچون باکری، همت، خرازی، کاظمی، صیاد شیرازی به صیانت از انقلاب پرداخت و برادر وی شهید حسن قالیباف نیز از نیروهای تحت فرماندهی قالیباف بود که در عملیات کربلای ٤ به فیض شهادت نائل شد.
پس از جنگ فرماندهی لشکر ٢٥ کربلا را عهدهدار بود که زلزله عظیم منجیل اتفاق افتاد. در این واقعه تمام راههای ارتباطی بین تهران و شمال بسته شده بود. این لشکر به همراهی قالیباف با طی ١٥ کیلومتر پیادهروی اولین گروهی بود که خود را به محل حادثه رسانید و گروههای امداد و نجات اولیه توسط آنان تشکیل شد.
در سال ١٣٧٣مسئولیت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) را پذیرفت. پروژههایی همچون راه آهن ١٦٥ کیلومتری مشهد سرخس که ایران افغانستان، آذربایجان، قرقیزستان، قزاقستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ازبکستان، پاکستان و ترکیه را به هم وصل میکند، گازرسانی به ٥ استان مرکزی و غربی، ساخت سازه عظیم دریایی خلیج فارس و سد بزرگ کرخه از جمله توفیقات وی در این دوره مدیریت است.
درکنار این فعالیتها نیز در رشته جغرافیای سیاسی تا مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه تهران ادامه تحصیل داد. در سال ١٣٧٦ به دستور مقام معظم رهبری عهده دار فرماندهی نیروی هوایی سپاه شد و باور بر تخصصگرایی باعث شد تا با گذراندن دورههای فشرده خلبانی در ایران و فرانسه مجوز پرواز با ایرباس را بدست آورد.
قالیباف در سال ۱۳۷۹ مجدداً با حکم مقام معظم رهبری فرماندهی نیروی انتظامی ایران را عهدهدار شد، در دوره فرماندهی وی در نیروی انتظامی، سامانه ۱۱۰ راهاندازی و تاسیس شد که ابتکار او محسوب میشود. در این دوره تلاش شد تا با اعتمادسازی در بین مردم، سبقه نامناسب نیروی انتظامی در اذهان عمومی بهبود یابد. از جمله دیگر دستاوردهای وی در این دوره میتوان به گسترش استفاده از عنوان پلیس، تجهیز نیروی انتظامی به خودروهای روز دنیا مانند مرسدس بنز و تویوتا، ایجاد دفاتر خدمات دولت الکترونیک یا پلیس ۱۰+ و مرکز نظارت همگانی مردمی ١٩٧ نام برد.
قالیباف در سال ۱۳۸۳ به عنوان نماینده حجت السلام سید محمد خاتمی (رییس جمهور وقت) و رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب شد.
در این دوره بود که قاچاق سیگار تقریبا از بین رفت و چند اسکله که برای قاچاق کالا استفاده می شد، کشف شد.
وی همچنین دادگاه ویژه جرایم قاچاق کالا و ارز را راه ندازی کرد که پرونده های مهمی همچون فرودگاه پیام و قاچاق خودرو در این دادگاه بررسی شد.
قالیباف در سال ۱۳۸۴ در انتخابات ریاست جمهوری به صورت مستقل وارد صحنه انتخابات شد و در اولین تجربه انتخاباتی خود با کسب ۴٫۰۷ میلیون رای تجربه موفقیت آمیزی را در اولین دوره شرکت خود در صحنههای انتخاباتی کسب کرد و بالاتر از چهرههایی چون مصطفی معین، علی لاریجانی و مهرعلیزاده قرار گرفت.
وی در سال ١٣٨٤ با رای شورای اسلامی شهر تهران به عنوان شهردار پایتخت انتخاب و در سال ١٣٨٨ نیز مجدداً با حکم این شورا در سمت خود ابقا شد. اعتمادسازی در بین مردم و کاربردی کردن دین در اداره جامعه ذیل تبدیل شهرداری از نهادی خدماتی به اجتماعی و کوتاه کردن فاصله جنوب از شمال تهران هدف اصلی وی در این دوره مدیریت است که با رویکرد محلهمحوری در حال انجام است.
قالیباف در سال ۱۳۸۷ برابر با سال ۲۰۰۸ میلادی از طرف سایت شهرداریهای جهان به عنوان هشتمین شهردار برتر دنیا معرفی شد. در سال ٢٠١٠ میلادی کلانشهر تهران برای اولین بار در یکی از شاخصهای توسعه شهری مفتخر به کسب رتبه، از یک سازمان معتبر بینالمللی شد. تهران در آن سال در حوزه حمل و نقل به عنوان یکی از پنج شهر برتر دنیا از نظر حمل و نقل از سوی موسسه سیاستهای حمل و نقل و توسعه موسوم به ITDP شد. همچنین در سال ٢٠١١ میلادی و در دهمین اجلاس متروپلیس (اتحادیه کلانشهرها و پایتختهای جهان)، تهران از بین ١٦٢ کلانشهر دنیا به عنوان شهر برتر جهان در زمینه ارتقای کیفیت زندگی شهروندان مورد تقدیر قرار گرفت.
همچنین قالیباف تالیفات و کتب ترجمه شده هم در پرونده خود دارند که از جمله آنها میتوان به آثار زیر اشاره کرد:
*حکومت محلی یا استراتژی توزیع فضایی قدرت سیاسی در ایران، منتشر شده توسط مؤسسه انتشارات امیرکبیر
*ایران و دولت توسعهگرا، منتشر شده توسط مرکز انتشارات وزارت امور خارجه
*خاورمیانه معاصر: تاریخ سیاسی پس از جنگ جهانی اول، منتشر شده توسط انتشارات قومس
علياکبر ولايتي؛ پرسابقهترین وزیر جمهورى اسلامى ايران
"علياكبر ولايتي" در چهارم تیر ماه سال 1324، در رستمآباد، یکى از 33 روستاى شمیران در خانوادهای متوسط به دنیا آمد.
ولایتى در خانوادهاى نسبتا شلوغ (5 دختر و 1 پسر) به دنیا آمد. او کودکى آرام بود و بیشتر وقت خود را به مطالعه کتاب میگذراند، به طورى که در 9 سالگى، کتاب هفت جلدى اسکندرنامه و در کلاس پنجم ابتدایى، کتاب کلیله و دمنه را خواند. وي از نوجوانى علاقه فراوانى به کتابهاى تاریخى داشت، به حدى که گاه 12 ساعت از شبانهروز را به مطالعه تاریخ مىگذراند.
اين طبيب سياستمدار، دوران ابتدایى و دوره نخست دبیرستان را در رستمآباد گذراند و دوره دوم را به دبیرستان جم قلهک رفت و در سال 1342 دیپلم طبیعى گرفت. در سال 1343 در کنکور سراسرى، رتبه 49 کشورى را به دست آورد و در رشته پزشکى دانشگاه تهران پذیرفته شد و از سال 1342 در مدرسه قائمیه و سپس در دبیرستان جهانآراى قلهک تا سال 1350 به تدریس اشتغال داشت.
ولایتی دوره تخصص اطفال را در مرکز طبى کودکان "دانشگاه تهران" و فوق تخصص بیمارىهاى عفونى را در "دانشگاه جانهاپکینز" آمریکا گذراند.
پس از پیروزى انقلاب اسلامى، مدتى معاون وزارت بهدارى بود، در دوره اول مجلس به نمایندگى مردم تهران انتخاب شد و سپس به مدت 16 سال، در دورههاى ریاستجمهورى مقام معظم رهبري و هاشمى رفسنجانى، به عنوان وزیر امور خارجه خدمت کرد و از این حیث، پرسابقهترین وزیر جمهورى اسلامى به شمار مىآید.
پس از دوم خرداد 1376، راهى بیت مقام معظم رهبرى شد و مشاور بینالملل ایشان گردید و هماکنون نیز در این سمت خطیر انجام وظیفه مىکند.
صرف نظر از این شغل مهم، علي اکبر ولایتى در چند رشته دانشگاهى به تدریس مشغول است و در بعضى از شوراهاى مهم کشورى همچون شوراى عالى انقلاب فرهنگى، مجمع تشخیص مصلحت نظام و بنیاد دايرةالمعارف اسلامى شرکت داشته و عضو رسمى است.
ولايتي که از مردان سیاسي روزگار ما است، با توجه به اينكه در يك سال اخير با گرفتن پست دبيركلي مجمع جهاني بيداري اسلامي وارد فاز جديدي از عرصه كاري خود شده است اين روزها با راهاندازي ائتلاف سهگانه با "محمدباقر قاليباف" و "غلامعلي حداد عادل" در راستاي ورود به انتخابات رياستجمهوري در قالب يك برنامه منسجم وارد عمل شده است.
منبع: سایت جزیره نا شناخته
مشايي مظلوم واقع شده است/ تا آخرین لحظه موضوع را از طریق رهبری پیگیری میکنم
به گزارش حوزه دولت باشگاه خبرنگاران؛ محموداحمدینژاد در پایان جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به عدم احراز صلاحیت اسفندیار رحیممشایی توسط شورای نگهبان گفت: بنده آقای مشایی را معرفی کردم و ایشان را میشناسم و با شناخت این کار را انجام دادم ایشان فردی صالح و مفید برای کشور هستند و معتقدم که دارای توانمندی هستند.
وي ادامه داد: مشايي مظلوم واقع شده، ولی معتقدم در کشوری که ولایت فقیه وجود دارد حق مظلوم آن هم در این سطح پایمال نمیشود.
رئيسجمهور افزود: به نظرم با وجود رهبری مشکلی پیش نخواهد آمد و من از طریق ایشان تا لحظه آخر این موضوع را پیگیری و تعقیب میکنم و امیدوارم مشکل حل شود و مشکلی نخواهد بود.
وی ادامه داد: از دوستان و عزیزانی که علاقهمند هستند به بنده و آقای مشایی، از آنها میخواهم که صبور باشند، حوصله کنند با وجود رهبری مشکلی پیش نمیآید و ان شاءالله این مشکل حل میشود.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به لغو سفر خود به اتیوپی و اکوادور گفت: زمانبندی این سفرها قابل تنظیم نبود و در این زمان بندی تجدید نظر می کنیم.
احمدینژاد همچنین در واکنش به اعلام اسامی 8 نفر از نامزدهای احراز صلاحیت شده برای انتخابات ریاست جمهوری تنها لبخند زد.
آقای احمدی نژاد، ما مردم عین شما ........ نیستیم که می خای مارو خر کنی
خود رهبری به شما پیام داده که ایشون نمی تونن معاون رئیس جمهور باشن اون وقت شما توقع دارید رئیس جمهور بشه؟
شما و هم آن دوست عزیزتون مشایی، هر دو به رهبری دهن کجی نشون دادید توقع دارید احراز صلاحیت بشه؟
تازه اگر هم بشه که نمیشه و نشد، مردم به ایشون رای نمیدن
چون که مردم تا آخر پشت ولایت ایستادن
بالاخره یک روزی به خودش جرات داد و به دختر راز دلش رو گفت و از دختره
خواستگاری کرد...
اما دختر خانوم داستان ما عصبانی شد و درخواست پسر رو رد کرد. بعدم پسر رو
تهدید کرد!
که اگر دوباره براش مزاحمت ایجاد کنه، به حراست میگه...
... ... ...
روزها ازپی هم گذشت و دختره واسه امتحان از پسر داستان ما یک جزوه قرض
گرفت و داخلش نوشت:
" من هم تو رو دوست دارم، من رو ببخش اگر اون روز
رنجوندمت
اگر منو بخشیدی بیا و باهام صحبت کن و دیگه ترکم نکن."
ولی پسر دانشجو هیچوقت دیگه باهاش حرف نزد!
چهار سال آزگار گذشت و هر دو فارغ التحصیل شدند. اما پسر دیگه طرف دختره
نرفت!!!
نتیجه اخلاقی این ماجرا...
.
.
.
.
.
پسرها هیچوقت لای کتاب ها و جزوه هاشون رو باز نمیکنند..!
- مشترک گرامی چه خبر؟
مامان بابا خوبن؟،
علی کوچولو چه طوره؟
الهی ایرانسل قربونش بره.
- مشترک گرامی با ۶۴۵۲۰۰ ریال شارژ دیگر برنده ۱۵۰ تومن شارژداخل شبکه بشوید!
- مشترک گرامی چته؟
چرا تو فکری؟
عاشق شدی؟
آخه بدبخت! با این وضع گرونی کی عاشق می شه؟ ها؟
- مشترک گرامی تو مسابقه ما شرکت کن با ۲۰ لیتر بنزین جایزه !
با این کار مشت محکمی تو دهن همراه اول بزن!
- مشترک گرامی یه طرح دارم بهاره.
یکی سیم کارت بخر
یکی ببر
یکی میارم در خونتون
یکی می دم به عموتون
یکی هم واسه عمتون
- شونصدمین جشنواره ایرانسل در قلی آباد خرمن دشت. از 1 فروردین لغایت 29 اسفند هر سال ، با خرید هر سیم کارت ایرانسل هفتاد سیم کارت اعتباری جایزه بگیرید. همه روزه از ساعت 1 نصف شب تا 2 ظهر و از 2 ظهر تا 1 نصف شب. شما می توانید با پرداخت سالیانه مفت هزار ریال از کلیه خدمات ایرانسل برخوردار شوید..
- استخر سیم کارت ایرانسل افتتاح شد. شما می توانید در این استخر که از سیم کارت پر شده است، شنا کنید و از هر کجا به کجای ایران فقط دقیقه ای هفتصد میلیون تومان تماس بگیرید.
- سیم کارت یک بار مصرف و بهداشتی ایرانسل به بازار آمد. این سیم کارت ها را بعد از هر بار استفاده بشکنید و دور بریزید. و سیم کارت دیگری با میلیونها جایزه ارزنده و نفیس دیگر جایزه بگیرید.
بــابــام اس فــرسـتاده: هــلـو، ســاعت 7 دم در حــاضر بــاش مــیـام دنـبالـت!!!
مــنــم فــکـر کـردم ازش سوتی گــرفـتم جــو گـرفـت جواب دادم:
بــاشـه شــفـتـالـوی مـن ,مـانـتـو خـوشـگـلمـو میـپـوشـم مـیـام عـزیـزـم!!
بــعد بـابـام جـواب داد: اسـکـلِ بیــشــعـور, هـلـو یـعـنی سـلام
آخـه تـو کـی میخوای آدم شی ؟؟؟
30 سالت شد آدم نشدی,مــن چـه گـنـاهـی کـردم کـه تو پــسـرمـی؟؟؟
ایـن صدای دلربای رحمۀ للعالمین است
شده مولا علی امیرالمؤمنین مبارک مسلمین مبارک مسلمین
علی مولا مدد
علی مولا مدد
اهل عالم اهل عالم عید ما عید غدیر است
هر کسی دارد امیری بهر ما حیدر امیر است
تولای علی کمال دین ماست اطاعت از علی همه آیین ماست
علی مولا مدد
علی مولا مدد
مـا طرفـدار ولایت حـامی قـرآن و دینیـم
هر چه پیش آید خوش آید با امیرالمؤمنینیم
علیعقبای ماست علی دنیای ماست علیمولای ماست علیآقای ماست
علی مولا مدد
علی مولا مدد
اهل عالم اهل عالم در غدیر خم بیایید
تـا بـه فرمان محمّد با علی بیعت نمایید
امیرالمؤمنین کتاب محکم است امیرالمؤمنین امام عالم است
علی مولا مدد
علی مولا مدد
این علی حبل المتین است این علی حق الیقین است
این علی هم جان قرآن این علی هم روح دین است
هم از قول خدا هم از قول رسول عبادت بی علی نمیگردد قبول
علی مولا مدد
علی مولا مدد
ذکر و تسبیح و عبادت بی علی معنا ندارد
عشق و ایثار و شهادت بی علی معنا ندارد
تمام انبیا دعاشان یا علی است علی با احمدومحمّد با علی است
علی مولا مدد
علی مولا مدد
یـا علی مولا علی جان ای تمام بـود و هستم
هر که بودم هر که هستم من فقط دل بر تو بستم
تو توحید منی تو ایمان منی تو اسلام منی تو قرآن منی
علی مولا مدد
علی مولا مدد
تروریستهای جبهه النصره مسئولیت نبش قبر آرامگاه «حجر بن عدی» صحابه امام علی(ع) را برعهده گرفتند.
گروه تروریستی النصره وابسته به سازمان القاعده با صدور بیانیهای در فیس بوک مسئولیت حمله به آرامگاه«حجر بن عدی» را برعهده گرفت و تصاویری از عمال خود را در حال انجام این جنایت منتشر کرد.
منبع: سایت الف
هتک حرمت پيکر مطهر حجر بن عدي توسط "ارتش آزاد سوریه"
عناصر وهابی گروهک تروریستی موسوم به "ارتش آزاد سوریه" در شنيع ترين اقدام هتاکانه خود از بدو آغاز فعاليت هاي فرقه اي در سوريه، با حمله به مرقد مطهر "حُجر بن عدی" و تخريب ضريح و نبش قبر آن صحابي جليل القدر، پيکر تازه و آغشته به خون او را بيرون کشيده و با خود به سرقت بردند.
گروه بين الملل مشرق ـ عناصر وهابی گروهک تروریستی موسوم به "ارتش آزاد سوریه" در شنيع ترين اقدام هتاکانه خود از بدو آغاز فعاليت هاي فرقه اي در کشور سوريه که با هدف دامن زدن به آتش تفرقه بين مسلمانان انجام گرفته است، با حمله به مرقد مطهر "حُجر بن عدی" (رحمة الله عليه) و تخريب ضريح و نبش قبر آن صحابي جليل القدر، پيکر تازه و آغشته به خون او را بيرون کشيده و با خود به سرقت بردند.
گزارش مشرق حاکي است یگان موسوم به "هماهنگي منطقه عدرا البلد در حومه دمشق" وابسته به ارتش آزاد سوریه، با انتشار اين خبر در صفحه فيسبوک خود و انتشار تصاوير اين هتک حرمت بی سابقه، اعلام کرد: «اين بارگاه "حجر بن عدی الکندی" یکی از قبور معروف نزد شيعيان در "عدرا البلد" در غوطه واقع در حومه دمشق است که قهرمانان ارتش آزاد سوريه، آن را نبش کرده و جنازه را به مکان ناشناخته دیگری منتقل کرده و دوباره دفن کردند تا ديگر اين مکان، مرکزي براي شرک ورزیدن به خدا نشود.»
بر اساس اين گزارش، اين اقدام شنيع، ساعاتي پيش از سخنراني اخير دبيرکل حزب الله لبنان درباره هشدار به گروهک هاي وهابي فعال در سوريه انجام شده است.
سید حسن نصرالله، دبیرکلحزبالله لبنان در جديدترين سخنراني خود با هشدار درباره هر گونه تعرض به اماکن مقدسه مسلمانان در سوريه از سوي گروه هاي وهابي و تکفيري، به حرم حضرت زینب سلامالله علیها اشاره کرده و گفته است: «برخی گروههای مسلح در فاصلهای حدود چند صد متر با حرم حضرت زینب(ع) در شام فاصله دارند و در این زمینه حساسیت بسیار زیادی وجود دارد چون این گروهها تهدید کردهاند در صورتی که بر این کشور سیطره یابند حرم حضرت زینب(ع) را نابود میکنند و شاهد آن هستیم که این افراد هنوز هم از این تصميم عقبنشینی نکردهاند. این اقدام، عواقب خطرناکی به همراه دارد همان طور که تکفیریها پس از آنکه اقدام به انفجار حرم امامان معصوم(ع) در سامراء عراق کردند عواقب و نتایج خطرناکی به وجود آمد.»
وی با بيان اينکه: «کسانی که از این حرم دفاع میکنند و در دفاع از آن شهید میشوند کسانی هستند که مانع از ایجاد فتنه میشوند.»، تأکید کرد: «جلوگیری از تخریب حرم حضرت زینب(ع) و ایستادن در برابر تکفیریها برای مقابله با تخریب این حرم واجب است.»
اما حجر بن عدي چه کرد که مورد کينه وهابيون قرار گرفت؟
او در نوجوانى همراه برادرش "هانى بن عدى" به حضور پیامبر اسلام (صلى الله علیه و آله) رسيد و به دین اسلام گروید. پس از زمان اندکى که از اسلام آوردن او گذشت پیامبر(ص) از دنیا رفت. حجر در فتح شام، یکى از سربازان فاتح بود و هم او بود که "مرج عذرا" (عدرا البلد) را فتح کرد و در جنگ قادسیه هم شرکت داشت. در جریان فتح مدائن، او بود که به رود دجله زد و از آن عبور کرد.
حجر در عین دلاورى، مرد تقوا و نیایش و معنویت بود و به همین سبب او را "حجر الخیر" مى نامیدند، در برابر حجر شر که از یاران معاویه بود. او نسبت به مادرش همواره نیکى مى کرد و نماز و روزه فراوان انجام مى داد. او هرگز بى وضو نمى ماند و هر وقت وضو مى گرفت، پس از آن حتماً نماز مستحبی هم مى خواند. دعاى او در پیشگاه پروردگار به هدف اجابت مى رسید و نزد همگان به "مستجاب الدعوه" بودن شهره بود.
حجر، مرد هدف و عقیده بود و به مردان حق و فضیلت، عشق مى ورزید. او هنگام مرگ "ابوذر غِفاری" در ربذه، همراه مالک اشتر بر بالین او حاضر شد.
حجر در زمان امام علی(ع)
او در میان یاران حضرت على(علیه السلام) نمونه بود. او در مدت خلافت امیر مؤمنان علی(علیه السلام) در هر سه جنگ صفین، نهروان و جمل در رکاب آن حضرت شمشیر مى زد. او پیش از شروع جنگ صفین، روزى پشتیبانى خود را از امیر مؤمنان(علیه السلام) چنین اعلام کرد: «ما زاده جنگ و فرزندان شمشیریم؛ مى دانیم جنگ را از کجا باید شروع کرد و چگونه از آن بهره بردارى نمود، ما با جنگ بزرگ شده و آن را آزموده و زود شناختیم. ما داراى یاران نیک، خویشاوندان و عشیره فراوان، رأى آزموده و نیروى پسندیده هستیم و اینک اختیار ما در دست توست يا اميرالمؤمنين! اگر به شرق یا غرب جهان بروى، در رکاب تو خواهيم ماند و هر چه دستور دهى اطاعت مى کنیم.» امیر مؤمنان(علیه السلام) از این وفادارى خوشحال شد و درباره او دعا کرد.
یکى ديگر از افتخارات حجر، مقابله با "ضحاک" یکى از فرماندهان نامدار لشکر شام بود که در این نبرد پیروز شد.
حجر در جنگ صفین از طرف امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) فرمانده قبیله کنده بود و در جنگ نهروان فرماندهی میسره (سمت چپ) لشگر امام را بر عهده داشت.
بعد از شهادت امام على(علیه السلام) و جریان صلح تحمیلى بر امام حسن(علیه السلام)، حاکمان شهرها به دستور معاویه شروع به شکنجه و آزار شیعیان کردند. یکى از این حاکمان، مغیره بن شعبه(عليه اللعنة) بود که چون از محبوبیت عمومى و شایستگى و فضیلت حجر آگاه بود ناگزیر به آن اعتراف مى کرد و مى گفت: «نمى خواهم بهترین مردان شهر را بکشم تا آنان را در پیشگاه خدا سعادتمند گردند و من بدبخت و تبهکار! با قتل حجر و یاران او معاویه در دنیا به عزت و سرورى مى رسد ولى مغیره روز قیامت ذلیل و مغذب مى گردد.»
پس از شهادت امام حسن(علیه السلام) و افزايش رفتوآمد بزرگان عراق و اشراف حجاز با امام حسین(علیه السلام)، دستنشاندگان معاویه، به دستور او، سختگیری بیشتری نسبت به شیعیان بهخصوص شیعیان کوفه میکردند و بعضی از چهرههای سرشناس شیعه را به بهانههای پوچ و بیاساس به قتل میرساندند که یکی از آنان "حجر بن عدی کندی" بود.
بیان حجر در رثای امام علی (عليه السلام)
حجر بن عدى، فرداى ضربت خوردن مولاى متقیان چنین گفت: تأسف و اندوه من، به خاطر سرور پرهیزگاران، پدر پاکان و شیرمرد پاکیزه خويى است که او را کافرى پست، گمراه، دور از رحمت خدا و گنهکارى مفسد و سنگدل کشت. لعنت خدا بر کسى باد که از شما خاندان دورى کند، زیرا شما خاندان پیامبر، راهنما و نقطه امید من در روز رستاخیزید.
بشارت شهادت حجر از زبان امام علي(ع)
چشمان نافذ و بصیر امیر مؤمنان(علیه السلام) به سوى حجر دوخته شد و او را مخاطب ساخته و فرمود: «چگونه خواهى بود هنگامى که تو را به تبرّى جويي از من فرا خوانند و چه خواهى گفت در آن حال که از تو بخواهند پیوند دوستى ات را از من بگسلى؟» حجر پاسخ داد: «به خدا سوگند، اگر با شمشیر بدنم را پاره پاره کنند و اگر خرمنى از آتش بیفروزند تا مرا در آن بیندازند، تمام اینها را مى پذيرم ولى تبراى از تو را، هرگز.»
حضرت على(علیه السلام) هم شهادت حجر و یارانش را پیشاپيش مژده داد و فرمود: اي اهل کوفه! هفت نفر از بهترین مردان شما در عذراء کشته خواهند شد که وضع آنان، مانند "اصحاب اخدود" خواهد بود.
زياد بن ابيه با حجر چه کرد؟
در سال 50 هجرى، دست مرگ طومار عمر "مغیره بن شعبه"(عليه اللعنة) را در هم نوردید و معاویه(عليه اللعنة) "زیاد بن ابیه"(عليه اللعنة) برادرخوانده بدنام و سفاک خود را که حکمران بصره بود همزمان، به حکمرانى کوفه نيز منصوب نمود اما با چنان اعتراض سختى و مبارزه بى امانى از جانب حُجر مواجه شد که بر فراز منبر رفت و چنین گفت: «اگر نتوانم این قریه ناچیز (یعنى کوفه) را از شر تحریکات حجر حفظ کنم مرد نیستم! من بلائى بر سر حجر بیاورم که براى آیندگان عبرت باشد.» او اما با سرسختى حجر و یارانش مواجه شد و ناگزیر پس از تلاشهاى فراوان از دستگیرى وى نا امید شد اما با بى وفایى و خیانت کوفیان، چندى بعد، حجر مجبور شد در عوض دادن اماننامه از طرف زیاد، خود را تسلیم کند چون همرزمان حجر، بازداشت و سرکوب شدند، زیاد براى اینکه معاویه را به کشتن حجر وا دارد، شروع به جمع آورى شهادتهاى دروغ و طومارى بىاساس بر ضد حجر و همرزمانش کرد و سرانجام حجر و 11 تن از یارانش را به شام حرکت داد و در نتیجه هفت تن از همراهان حجر، آزاد و باقى به مرگ محکوم شدند.
ضريح مزار حجر بن عدي پيش از تخريب
(عکس از وبگاه بعثه مقام معظم رهبری)
کوتاهترين نماز در همه عمر
هنگامى که نوبت قتل حجر رسید از دژخیم خود اجازه خواست دو رکعت نماز بخواند؛ او موافقت کرد. حجر به نماز ایستاد و نماز را طول داد. پرسیدند: «آیا از ترس مرگ، نماز را طول دادى؟» گفت: «به خدا سوگند در عمرم هرگاه وضو ساختهام دو رکعت نماز هم خواندهام و هرگز نمازى به این کوتاهى نخواندهام و براى اینکه خیال نکنید من از مرگ مىترسم نمازم را اینقدر کوتاه خواندم.» و بعد گفت: «پس از مرگ من، زنجیر از دست و پایم باز نکنید و خون پیکرم را نشويید زیرا مىخواهم روز رستاخیز با همین وضع با معاویه روبرو شوم.»
خبر شهادت حجر و همرزمانش، بازتاب وسیعی در جامعه داشت که شدیدترين اعتراض به اين اقدام را امام حسین(علیه السلام) عليه معاويه انجام داد. در این بین، عایشه نیز که از عظمت مقام حجر نزد پيامبر خدا(ص) آگاه بود معترض بود و شخصى را نزد معاویه فرستاده بود تا مانع کشتن حجر شود اما کار از کار گذشته بود. عایشه به معاویه گفت: از پیامبر(ص) شنیدم که فرمود: «پس از من، هفت نفر کشته مى شوند که خدا و اهل آسمان از قتل آنان، خشمگین خواهند شد.»
گويند معاويه، هنگام مرگ، دچار کابوس ترسناکى شده بود و در حالى که بهشدت دچار تشنج و درد بود تکرار مىکرد: «اى حجر! مؤاخذه و گرفتارى من به خاطر تو طولانى خواهد بود.»
تأثیر شهادت حجر
شهادت حجر، تأثیر بسیاری بر روحیه مردم گذاشت و موج نفرت از امويان، سراسر جامعه اسلامی را فرا گرفت به طوری که عایشه هنگامی که در موسم حج با معاویه ديدار کرد به او گفت: «چرا حجر و یاران او را کشتی و از خود شکیبایی نشان ندادی؟ بهراستي که از رسول خدا(ص) شنیدم که فرمود در «مرج عذراء» (عدرا البلد) جماعتی کشته میشوند که فرشتگان آسمان از کشتهشدن آنان، به خشم خواهند آمد.»
معاویه برای اینکه عمل خود را توجیه کند، گفت: «متأسفانه در آن زمان، هیچ مرد عاقل و کاردانی نزد من نبود تا مرا از این کار باز دارد!»
منبع: سایت مشرق
در پی جدیدترین جنایت تروریستهای تکفیری در سوریه مبنی بر اقدام به تخريب و نبش قبر «حجربن عدی کندی» یکی از اصحاب پیامبر اکرم(ص) و یاران خاص امیرالمؤمنین علی(ع)، یکی از شاهدان عینی این حادثه روایتی از این اقدام بیان نمود.
«احمد الخباز» از ساکنان حومه دمشق که شاهد عینی این فاجعه بود گفت: "در روز حادثه تعداد زیادی از مخالفان مسلح دولت اسد با حالتی از غضب و دشمنی که سراسر وجودشان را گرفته بود، به مقبره این صحابی جلیل القدر حمله کردند"
وی ادامه داد: "آنها در حالی که مردم زیادی از ساکنان منطقه در حال مشاهده ماجرا بودند، شروع به تخریب و نبش قبر حجر کردند. تروریست ها پس از شکستن ضریح، شروع به حفر مقبره کردند و آنقدر زمین را کندند (به دلیل عمیق بودن مدفن) تا به پیکر مطهر حجر دست یافتند".
خباز اضافه کرد: "در حالی که سایر شاهدان ماجرا، از این رفتار خشمگین و ناراحت بودند، اما تروریست ها پس از خارج کردن پیکر مطهر حجر به جشن و پایکوبی بر سر مزار پرداختند. آنها البته به پیکر مطهر جسارت نکردند ولی آن ربوده و با خود بردند".
همچنین به گفته دیگر شاهدان عینی، تروریست ها از مراسم جشن خود و نیز با قبر تخریب شده عکس یادگاری گرفته و آنها را در فضای مجازی منتشر کردند.
حجر بن عدی کندی در نوجوانى همراه برادرش "هانى بن عدى" به حضور پیامبر(ص) شرفیاب شد و به آئین اسلام گروید. پس از زمان اندکى که از مسلمانی او مى گذشت پیامبر از دنیا رفت. وی در فتح شام یکى از سربازان فاتح بود و هم او بود که "مرج عذرا" را فتح کرد و در جنگ قادسیه نیز شرکت داشت.
وی که در سه جنگ دوران خلافت علی(ع) در رکاب آن حضرت بود در سال 51 یا 53 به دستور معاویه به شهادت رسید. مرقد اين صحابي بزرگ امام علي (ع) در منطقه "عدرا" در نزدیکی دمشق قرار دارد.
منبع: سایت جهان نیوز
دانلود مداحی فاطمیه حاج محمود کریمی
السلام علیک یا فاطمه الزهرا
فرارسیدن ایام فاطمیه ، ایام مظلومیت اهل بیت رسول الله (ص) را بر تمام شیعیان و مسلمانان جهان علی الخصوص حضرت حجه بن الحسن العسکری بقیه الله الاعظم امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تسلیت عرض می نماییم .
در عزای بانوی اسلام به سوگ نشسته ایم و بدین مناسبت چند فایل مداحی با نوای گرم حاج محمود کریمی را تقدیم شما دوستان محترم می نمائیم .
از تمام دوستان تقاضا دارم که اگر فایلی زیبا مرتبط با این موضوع در اختیار دارید برای ما ارسال نمایید تا در این فضا در دسترس عموم مردم قرار دهیم .
جهت دانلود بر روی فایل مربوطه کلیک نمائید :
حاج محمود کریمی فاطمیه (رسیده ای کبوتر موسم رهایی … )
حاج محمود کریمی فاطمیه ( وا امّاه … نشود فاش کسی راز میان ….)
حاج محمود کریمی فاطمیه گلچین اول
حاج محمود کریمی فاطمیه گلچین دوم
حاج محمود کریمی فاطمیه گلچین سوم
حاج محمود کریمی فاطمیه گلچین چهارم
حاج محمود کریمی فاطمیه گلچین پنجم
حاج محمود کریمی فاطمه گلچین ششم (روضه)
با توجه به استقبال خوب شما عزیزان گلچین جدیدترین مداحی فاطمیه با صدای حاج محمود کریمی در سال ۱۳۹۱ نیز درج شد .
هزینه استفاده : صلوات جهت تعجیل ظهور فرزند حضرت فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) حجه بن الحسن العسکری امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
دانلود گلچین اول با صدای حاج محمود کریمی فاطمیه ۱۳۹۱
دانلود گلچین دوم با صدای حاج محمود کریمی فاطمیه ۱۳۹۱
دانلود گلچین سوم با صدای حاج محمود کریمی فاطمیه ۱۳۹۱
دانلود گلچین چهارم با صدای حاج محمود کریمی فاطمیه ۱۳۹۱
دانلود گلچین پنجم با صدای حاج محمود کریمی فاطمیه ۱۳۹۱
دانلود گلچین ششم با صدای حاج محمود کریمی فاطمیه ۱۳۹۱
دانلود گلچین هفتم با صدای حاج محمود کریمی فاطمیه ۱۳۹۱
دانلود گلچین هشتم با صدای حاج محمود کریمی فاطمیه ۱۳۹۱
التماس دعا
ما تا ظهور ایستاده ایم
اللهم عجل لولیک الفرج
در چنین شرایطی، خبرنگار تلویزیون در مورد برنامه هستهای، نظر راننده تاکسی را نخواهد پرسید. اقتصاددانی که یک مقاله پزشکی را خوانده، خوددرمانی نخواهد کرد و شیمیدانی که هر روز روزنامهها را میخواند در مورد آینده اقتصاد ایران و وضعیت سیاسی چین اظهار نظر نخواهد کرد؛ چه سکوتی برقرار میشود! و همه به خود و مثبت و منفی برنامههای خود میپردازند و کمتر سراغ سر درآوردن از کارهای دیگران میروند؛ غیبت کم میشود و تهمت و توهین به حداقل میرسد.
حضرت علی علیه السلام میفرمایند: مومن کسی است که با مردم تعامل کند تا دانا شود، سکوت کند تا سالم بماند و بپرسد تا بفهمد. یک دلیل این که تولید ناخالص داخلی آلمان بیش از دو برابر جمع تولید ناخالص داخلی ۵۵ کشور مسلمان است، این به خاطر تمرکز مردم به کار و فعالیت و کوششهای فردی است.
اتفاقا چون بسیاری از ما برای خود کم وقت میگذاریم و خود را کشف نمیکنیم، به بیرون از خودمان و توجه دیگران نیازمند میشویم. به همین دلیل، نمایش دادن در میان ما بسیار جاری و قدرتمند است، چون در مورد خود نمیتوانیم پنجاه صفحه بنویسیم، از انتقاد حتی انتقادی ملایم، خشمگین میشویم، چون احساسی بار میآییم و بنابراین ضعیف هستیم، اعتماد به نفسمان کم است.
عموما ظاهر خود را میآراییم و در مخزن باطن ما، سه قفله باقی میماند. افراد ضعیف جامعه ضعیف را به ارمغان میآورد.
در برابر کم حرف زدن و کم قضاوت کردن، فکر و دقت قرار میگیرد. ارزش هر انسان مساوی با مقدار زمانی است که برای فکر، کشف خود و خلاقیت اختصاص میدهد. سکوت فراوان بهترین فرآورده کم قضاوت کردن است. در این مسیر، محتاج کتاب خواندن، گفتوگو و مناظره هستیم. با آگاهی و دانش میتوان انسان بهتری بود و به همین دلیل، نیازمند آموزش هستیم. به امید روزی که تلویزیون کشور برای ارائه دیدگاه در ۲۵ موضوع مختلف از یک نفر استفاده نکند.
شهید و شهادت از جمله مواردی هستند که در اسلام از جایگاه خاصی برخوردارند.
شهید و شهادت جمع آن شهدا و اشهاد است و در لغت به معنای گواه و در اصطلاح به کسی اطلاق میشود که در راه خدا کشته شود.
پیامبر خدا (ص) در باره این که شهادت چه جایگاهی دارد؟ فرمودند: "فراتر از هر نیکی، نیکی است تا آن گاه که مرد در راه خدا کشته شود. پس، چون در راه خدا کشته شد، بالاتر از آن نیکی (و ارزشی) وجود ندارد1".
پیامبر خدا همچنین در پاسخ به این سوال که چرا شهید دوست دارد به دنیا برگردد؟ میفرمایند: "هیچ کس نیست که پس از مرگ نزد خداوند از خیر بهرهمند باشد و در عین حال خوش داشته باشد که به دنیا برگردد، گرچه همه دنیا به او داده شود، مگر شهید که چون فضیلت شهادت را میداند، آرزو میکند برگردد تا در دنیا کشته شود2".
رسول خدا(ص) درباره این که چه افرادی شهید به حساب میآیند نیز فرمودند: "هرکه در راه دفع ستم از خود کشته شود، شهید است3".
"عاشقی که عشق خود را بپوشاند و پاکدامنی ورزد و بدان سبب بمیرد، شهید است4".
"هرکه بر دوستی آل محمّد بمیرد، شهید مرده است5".
همچنین امام سجّاد(ع) نیز در این باره چنین فرمودند: "هرکه در زمان غیبت قائم ما بر موالات و دوستی ما بمیرد، خداوند پاداش هزار شهید؛ مانند شهیدان بدر و اُحد به او عطا کند6".
منابع:
1- الکافی: 2 / 348 / 4 منتخب میزان الحکمة: 306
2- صحیح مسلم: 1877 منتخب میزان الحکمة: 306
3- کنزالعمّال: 11205 منتخب میزان الحکمة: 306
4- کنزالعمّال: 11203 منتخب میزان الحکمة: 306
5- بحارالأنوار: 68 / 137 / 76 منتخب میزان الحکمة: 306
6- بحارالأنوار: 82 / 173 / 6 منتخب میزان الحکمة: 306
دنياي امروز با گذشته بسيار فرق کرده است |
يکي از بحث هاي جدي بزرگان جامعه شناسي و روان شناسان، صحبت از تفاوت انسان ديروز و انسان امروز است. در واقع انسان مدرن و سنتي... |
انشاي يك كودك نابغه
*موضوع انشا: می خواهید در آینده چه کاره شوید؟*
ادامه مطلب...
2-در راه رفتن قدم ها را بر زمین نمی کشید.
3-گاهش پیوسته به زیر افتاده و بر زمین دوخته بود.
4-هرکه را می دید مبادرت به سلام می کرد و کسی در سلام بر او سبقت نگرفت.
و.....
ادامه مطلب...
مرغ دلم راهی قم می شود
در حرم امن تو گم می شود
***
عمه سادات سلام علیک
روح عبادات سلام علیک
***
کوثر نوری به کویر قمی
آب حیات دل این مردمی
***
عمه سادات بگو کیستی؟
فاطمه یا زینب ثانیستی؟
***
از سفر کرب و بلا آمدی؟
یا که به دنبال رضا آمدی؟
وفات (شهادت) حضرت فاطمه معصومه را به عموم مسلمانان جهان تسلیت می گویم.
عَنِ ابْنِ الرِّضَا عَلَیهِمَا السَّلَام قَالَ:
مَنْ زَارَ قَبْرَ عَمَّتِی بِقُمَّ فَلَهُ الْجَنَّةُ.
امام جواد(ع) فرمودند:
کسى که قبر عمّهام را در قم زیارت کند،
بهشت برایش واجب مىیباشد.
کامل الزیارات، ص: 325
زندگی نامه حضرت معصومه در ادامه مطلب...
ادامه مطلب...
دانلود انیمیشن توده های هوا در اقیانوس اطلس: دانلود
دانلود انیمیشن گازهای گلخانه ای: دانلود
دانلود فیلم سخنرانی مقام معظم رهبری در روز جمعه 22 خرداد: دانلود
دانلود فیلم آسیاب آبی: دانلود
دانلود فیلم جنگل ابر: دانلود
دانلود فیلم سیاره زمین: دانلود
دانلود فیلم فینسک: دانلود
دانلود فیلم ما حسینی هستیم: دانلود
دانلود فیلم مرحوم حاج حسن ذاکری در سرخه: دانلود
ادامه مطلب...
شكسپیر میگه: یا به اندازه ی آرزو هاتون تلاش كنید یا به اندازه ی آرزوتون تلاش كنید . . .
ترجمه ی غضنفری : اگه نمی تونی گه بخوری ، گه می خوری گه بخوری !
ادامه اس ام اس های زیبا رو در ادامه مطلب ببینید.
ادامه مطلب...
ما ملت ایران
حتی اگر تمام مصائب و مشکلات بر سرمان فرود آید، ولایت فیه را تنها نمی گذاریم.
الهم احفظ مرجعنا الخامنه ای
مرگ بر آمریکا مرگ بر ضد ولایت فقیه مرگ بر اسرائیل